Pompe de Vid cu Surub | Exsteel Engineering

Pompe de vid cu surub

Alege din gama de pompe de vid cu surub!

Pompele de vid cu surub reprezinta cea mai moderna si mai performanta varianta de pompa de vid cu functionare uscata. Tehnologia pompelor de vid cu surub ofera o serie de avantaje intr-o varietate de aplicatii. Datorita faptului ca este o pompa de vid cu functionare uscata, aceasta nu are nevoie de ulei sau apa pentru lubrifierea in etapele de vidare, eliminand astfel poluarea si costurile mari de mentenanta.

Pompele de vid cu surub sunt compuse din doua rotoare paralele in forma de surub. Ambele rotoare se rotesc fara frecare si la o disanta foarte mica. Acestea se sincronizeaza printr-un angrenaj de precizie. Datorita carcasei de compresie si a formei suruburilor se formeaza camerele de compresie. Datorita rotirii opuse a ambelor suruburi, camera conectata cu portul de aspiratie este marita, iar gazul este transportat in camera de compresie. Apoi, camera se misca axial din partea de aspiratie spre partea de presiune.

Pompele de vid cu surub sunt utilizate in principal in aplicatii unde este nevoie de un vid fara ulei. Ambalarea si procesarea alimentelor este domeniul care foloseste cel mai mult acest tip de pompa de vid. De asemenea se mai foloseste pentru sisteme de aspirare a prafului, cuptoare industriale sau metalurgie.

Pompa de vid cu surub prezinta o serie de avantaje, cum ar fi:

  • Functionare uscata si fara contact
  • Presiune de vidare ridicata
  • Optiuni specifice aplicatiei
  • Eficient din punct de vedere energetic
  • Mentenata scazuta
Click pentru detalii


Calitate garantata
Producatori de Renume
Gama Variata Produse
Peste 20 Ani Experienta