Pompe de Vid Industriale | Exsteel Engineering

Pompe de Vid Industriale

Elmo Rietschle, producatorul german de pompe de vid si suflante pentru care suntem unic distribuitor in Romania, este parte a grupului Gardner Denver care reuneste mai multi producatori consacrati din tehnologia vacuumului, suflante si compresoare.

Pompele de vid Gardner Denver Elmo Rietschle acopera o gama larga de tipuri costructive. Cele mai uzuale sunt pompele de vid cu inel de lichid, care pot fi pompe de vid cu inel de apa sau pompe de vid cu inel de ulei. Pretul avantajos si performantele tehnice le fac foarte populare fiind utilizate in foarte multe aplicatii. Pompele de vid cu functionare uscata cum sunt pompele de vid cu lobi, pompele de vid cu surub, pompele de vid cu gheare sunt tot mai apreciate deoarece nu au nevoie de mentenanta sau materiale consumabile. Pompele de vid cu surub de la Gardner Denver sunt in special competitive datorita performantelor tehnice superioare celor cu inel de ulei si a constructiei care nu necesita mentenanta.

Livram, de asemenea, sisteme de vid standard sau configurate la solicitarea clientului.
Suflantele centrifugale cu canal lateral sunt produse emblematice ale Gardner Denver, fiind apreciate pentru calitate si fiabilitate. Aceste suflante se pot folosi atat pentru a crea vacuum, cat si pentru presiune.
Facem service si mentenanta pentru pompe de vid Gardner Denver, dar si pentru alte tipuri de pompe de vid. Avem o bogata experienta in repararea si intretinerea pompelor de vid Busch, pentru care oferim si piese de schimb aftermarket.