Reductoare Bonfiglioli - Exsteel Engineering

Reductoare

Bonfiglioli, producatorul pentru care suntem unic distribuitor in Romania si Moldova, este cel mai mare producator de reductoare din Italia unde detine cea mai mare cota de piata dintre toti furnizorii. La nivel global este furnizorul nr. 1 de reductoare melcate, aceasta categorie de reductoare atingand un nivel de calitate si fiabilitate deosebit ca urmare a expertizei acumulate in cei peste 60 de ani de existenta a firmei.

Reductoarele melcate sunt preferate in aplicatiile de putere mic / medie si cu raport mare de transmisie, avand un design compact si o mare flexibilitate in ceea ce priveste optiunile de montaj. Randamentul acestora este specific categoriei, deci scade semnificativ cu cresterea raportului de transmisie, dar este in continuare solutia cea mai ieftina si mai populara pentru o mare varietate de aplicatii.

Reductoarele cu roti dintate conice si cilindrice din seriile A/C/F/S acopera o gama foarte larga de puteri si rapoarte de transmisie, avand performante mecanice foarte bune, cu un randament foarte mare si fiabilitate deosebita.

Reductoarele planetare Bonfiglioli sunt solutia ideala pentru aplicatiile cu raport de transmitere mare. Cuplul transmis este foarte mare in raport cu dimensiunea de gabarit a reductorului, astfel incat la selectia lor trebuie sa se tina cont si de limitarile impuse de capacitatea carcasei de a disipa caldura rezultata.

Reductoarele HDP si HDO, proiectate pentru sarcini grele, acopera o gama superioara de puteri. Proiectate sa reziste la sarcini mari si conditii de lucru dificile, aceste reductoare sunt folosite in industria miniera, instalatii de ridicat, benzi transportoare si orice alta aplicatie de putere mare.

Echipa noastra de specialisti are o mare experienta in ceea ce priveste selectia reductoarelor pentru diverse aplicatii, iar in cei peste 20 de ani in care am servit piata romaneasca am oferit solutii pentru majoritatea aplicatiilor industriale, de la industria alimentara pana la industria grea. Faptul ca reductoarele si motoreductoarele livrate in urma cu 20 de ani functioneaza perfect, dovedesc calitatea acestora si profesionalismul specialistilor care au facut selectia.
Pentru anumite aplicatii am proiectat si realizat subansamble complete, incluzand in afara de reductor si motor si alte componente cum ar fi cuplaje mecanice sau hidraulice, frane electrohidraulice, precum si sasiul pentru montarea acestora intr-un ansamblu unitar ca unitate de transmisie de putere. Desi gama de reductoare Bonfiglioli este foarte mare, am reusit sa constituim un stoc important de reductoare si componente astfel incat sa putem livra rapid majoritatea tipurilor de reductoare de putere mica/ medie.

Din 2014 suntem certificati ca distribuitor BEST, avand dotarea tehnica si training pentru a realiza montajul final si configurarea reductoarelor. Acest lucru ne permite sa stocam module de intrare/iesire si trepte intermediare pentru majoritatea tipurilor de reductoare si sa asamblam orice reductor solicitat de client prin combinarea acestor module.
In cazurile in care suntem solicitati sa facem service sau modificari ale reductoarelor, avem expertiza si dotarea necesara acestor operatiuni .