Exsteel Engineering – Gama Variata de Produse si Producatori de Renume

Despre noi

Echipa noastra de ingineri are peste 20 de ani experienta in domeniul reductoarelor, pompelor de vid si a altor elemente de transmii mecanice. Nu suntem doar vanzatori de echipamente industriale. Avem capacitatea de a oferi solutii si suport in selectia celor mai potrivite echipamente pentru aplicatiile industriale.
Varietatea de aplicatii cu care ne-am intalnit ne-a adus o bogata expertiza , astfel incat avem cunostinte foarte solide despre specificul fiecarei aplicatii in parte , si in timp s-a dovedit ca solutiile propuse de noi in colaborare cu specialistii beneficiarilor au fost corecte. In multe situatii am oferit subansamble integrate formate din mai multe elemente si asamblate pe sasiuri proiectate de inginerii nostri, astfel incat am reusit sa inlocuim cu succes ansamble si subansamble de actionari si transmisii mecanice vechi, surmotand problemele aparute din diferentele de gabarit sau dimensiuni de montaj.
Calitate garantata
Producatori de Renume
Gama Variata Produse
Peste 20 Ani Experienta
 
Pe langa furnizorii de baza pe care–i avem pentru reductoare si pompe de vid, am stabilit contacte extrem de utile cu multi furnizori de cuplaje, lagare, si alte componente industriale , astfel incat capacitatea noastra de a oferi solutii tehnice complexe a crescut.
Aceste competente acumulate in timp ne recomanda, si ne incurajeaza sa abordam cu incredere orice proiect aflat in domeniul nostru de activitate.