Pompe de Vid cu Gheare | Exsteel Engineering

Pompele de vid cu gheare

Alege din gama de pompe de vid cu gheare!

Pompele de vid cu gheare genereaza vacuum sau presiune in mod eficient si economic datorita tehnologiei fara contact intre partile active ale pompei. Acest lucru este posibil datorita principiului de compresie interna a ghearelor rotative. Pompele de vid cu gheare ofera o economie semnificativa de energie si o eficienta ridicata in comparatie cu modelele traditionale precum pompele de vid cu lobi rotativi.

Ghearele au o forma optimizata, de inalta precizie si se rotesc impreuna fara a avea contact, fiind sincronizate printr-un set de viteze de precizie. Compresia se realizeaza fara a fi nevoie de lichide si fara urme de uzura.

O pompa cu gheare este formata din doua rotoare. Ele se rotesc in directii opuse intr-o carcasa a compresorului fara a avea contact si la distante foarte mici. Sunt sincronizate printr-un angrenaj de precizie. Pe masura ce rotoarele se rotesc, gazul se deplaseaza din partea de aspiratie in partea de presiune, apoi este comprimat prin reducerea volumului dintre rotoare pana cand rotorul inferior descopera canalul de descarcare. Dupa aceea, gazul precomprimat este evacuat prin racordul de presiune.

Aplicatii:

  • In diverse industrii pentru degazare, mese CNC, uscare, robotica.
  • Pentru ambalarea in vid (manipularea foliei, etichetare, montarea cartonului, blistere)
  • In industria lemnului (uscarea lemnului, routere CNC)
  • In domeniul medical
  • In industria alimentara


Click pentru detalii


Calitate garantata
Producatori de Renume
Gama Variata Produse
Peste 20 Ani Experienta