Tot ce trebuie sa stii despre Pompele de Vid - Exsteel Engineering

Tot ce trebuie sa stii despre pompele de vid

8 Apr. 2019

Pompele de vid sunt folosite pentru a servi la crearea unei  presiuni mai mici decat presiunea atmosferica prin evacuarea gazului dintr-o incinta. In functie de fiecare de tip de pompa de vid in parte, acestea pot fi folosite in diferite domenii.
pompe de vid

1. Pompele de vid cu inel de lichid

Cele mai uzuale sunt pompele de vid cu inel de lichid, care pot fi pompe de vid cu inel de apa sau pompe de vid cu inel de ulei. Pretul avantajos si performantele tehnice le fac foarte populare, fiind utilizate in foarte multe aplicatii.

2. Pompele de vid cu functionare uscata

Pompele de vid cu functionare uscata sunt tot mai apreciate deoarece nu au nevoie de mentenanta sau materiale consumabile. Din categoria acestora fac parte pompele cu lobi, pompele cu surub si pompele de vid cu gheare.

3. Pompele de vid cu surub

Pompele de vid cu surub de la Gardner Denver sunt in special competitive datorita performantelor tehnice superioare celor cu inel de ulei si a constructiei care nu necesita mentenanta.

In ceea ce priveste pompele de vid, printre producatorii cei mai cunoscuti se numara producatorul german Elmo Rietschle, parte a grupului Gardner Denver. Acesta reuneste mai multi producatori consacrati din tehnologia vacuumului, suflantelor si a compresoarelor.

La Exsteel Engineering, livram sisteme de vid standard sau configurate la solicitarea clientului. Facem service si mentenanta pentru pompele de vid Gardner Denver dar si pentru alte tipuri de pompe de vid. Totodata, aveem o bogata experienta in repararea si intretinerea pompelor de vid Busch, pentru care oferim si piese de schimb aftermarket.