3 tipuri de reductoare cilindrice

3 tipuri de reductoare cilindrice

30 Jan. 2020

reductoare cilindriceReductoarele sunt dispozitive folosite intr-o varietate de aplicatii si industrii si imbina calitatea cu tehnologia de ultima generatie. Acestea vin intr-o diversitate de tipuri, dintre acestea evidentiindu-se si reductoarele cilindrice.

Reductor cilindric cu axe paralele – seria F

Reductoarele cilindrice cu axe paralele seria F sunt o solutie potrivita pentru cei care sunt in cautarea unui dispozitiv ce poate maximiza flexibilitatea de montare. Datorita orificiilor laterale ale carcasei, reductoarele de acest tip pot fi montate si lateral direct in masina, pe langa toate pozitiile conventionale de montare.

Astfel de reductoare garanteaza o eficienta ridicata, fiabilitate si o functionare cu zgomot redus.

Reductor cilindric cu o treapta – seria S

Designul reductorului cilindric cu o treapta serie S face ca acesta sa fie foarte eficient pentru aplicatiile de pompa, ventilator si suflantă. Beneficiile majore ale acestuia sunt ca reprezinta o solutie rentabila, dar si de economisire a energiei. In plus, spatiul de montare este redus.

Reductor cilindric coaxial – seria C

Reductoarele cilindrice coaxiale seria C sunt proiectate pentru cerintele sarcinilor standard din mediul industrial. Aceste reductoare se evidentiaza prin fiabilitate, eficienta si robustete. Gama extrem de larga de raporturi de viteza, realizata prin versiuni in 2, 3 sau 4 etape, permit adapatarea seriei C la fiecare aplicatie.