Aplicatii inovatoare ale produselor Bonfiglioli | Exsteel Engineering

Aplicatii ale produselor BONFIGLIOLI

12 Jun. 2023

Transportoare cu role

Transportoare cu role


De la reductor până la invertorul descentralizat, soluția noastră include un pachet complet de transmisie. Gama noastră de transportoare cu role utilizează reductoare coaxiale sau ortogonale cu angrenaje conice, în combinație cu motorul electric eficienta IE3 și invertorul IP65 DGM MPM.1

 

Benzi transportoare

Benzi transportoare


De la reductor la invertorul descentralizat, Bonfiglioli oferă o gamă largă de componente pentru benzile transportoare. Soluția noastră pentru transportoarele cu bandă utilizează reductoare coaxiale sau cu angrenaje conice. Acestea sunt întotdeauna utilizate împreună cu motorul electric eficienta IE3 și invertorul IP65 DGM MPM. Motorul nostru sincron cu reluctanță si eficiență IE4 este disponibil pentru aplicațiile care necesită eficiență ridicată.
 

 

Aplicatii in industria morarit si panificatie

Aplicatii in industria morarit si panificatie


Produsele Bonfiglioli pentru morarit oferă o solutie optimizata pentru a maximiza eficiența procesului de măcinare a grâului. Bonfiglioli oferă o gamă largă de antrenare pentru controlul vitezei, de la motoreductor până la invertor. Unitățile Bonfiglioli sunt capabile să funcționeze în siguranță în zonele de morarit cu praf, iar întreținerea simplă reduce timpul de nefuncționare.